Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiększenie fps

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam troche słaby komputer ale daje rade bf3 na nim. Ale tak strasznie ścina jeśli chodzi o mapy np. karkand zatoka omańskia [1-22 fps]. Jeśli chodzi o mapy np. z end game to jakoś płynie chodzi ale jeszcze... Wiem że mógłbym grać np na karkand na mniejszych serwerach ale ONE są PUSTE min. to 40 graczy jest... I jest jakiś sposób aby mieć stałe fps ? np. 30 na low. Bo zależy mi TYLKO na płynnej grze nie na grafice itp. próbowałem już z user.cfg od googlusa jakieś efekty są ale nieduże. Karta graficzna to gt coś tam za 300 zł Procesor taki sam nie malże jak jest napisane w minimalnych a RAM to 2gb. Zamierzam mieć 4 ale nie wiem czy to coś da [czy będą duże efekty czy małe] Znacie jakieś sposoby na stałe fps ? [minimum 30]

xxx

Opublikowano

sprawdz program bf3 Setting editor.Jak coś pozmieniasz bedzie moze wiecej fps,albo jeszcze jest taki sposób że jak napasku pojawi sie bf3 to wchodzisz w menadżer zadań potem w procesy i jak znajdziesz bf3 klikasz prawym szukam priorytet i ustaw wysoki :>

NonekPL.png

Opublikowano

@up nie specjalnie mi sie widzi to robienie bo często zmieniam serwery [n00b team xD ]

A parametry to:

Procesor : Pentium [r] dual core CPU E6300 . 2.80 GHz 2.79 GHz

RAM : 2 gb

Windows 7 home edition

Karta graficzna : GeForce GT 630

Zasilacz to nie wiem bo komputer jest stary [z 2009 roku]

Niedługo dokupuje 2 gb ramu

A dodatkowo mam tylko na dysku C 12 gb wolnego miejsca. Odinstalowałem kilka programów ale zwolniło się co najwyżej 100 mb

xxx

Opublikowano

@up nie specjalnie mi sie widzi to robienie bo często zmieniam serwery [n00b team xD ]

A parametry to:

Procesor : Pentium [r] dual core CPU E6300 . 2.80 GHz 2.79 GHz

RAM : 2 gb

Windows 7 home edition

Karta graficzna : GeForce GT 630

Zasilacz to nie wiem bo komputer jest stary [z 2009 roku]

Niedługo dokupuje 2 gb ramu

A dodatkowo mam tylko na dysku C 12 gb wolnego miejsca. Odinstalowałem kilka programów ale zwolniło się co najwyżej 100 mb

ja tez ale i tak dla tych kilku fps warto

NonekPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...